La Clínica 2021-07-21T08:00:29+00:00

Centre Dental

Ens comprometem amb la qualitat i la innovació i al nostre centre
hi trobaràs l’última tecnologia al servei de la teva salut oral.

L’EQUIP

Un equip de professionals i especialistes altament qualificats al vostre servei.
La nostra principal prioritat és tenir cura de la vostra salut dental i bucal.

Dr. XAVIER LINARES
Dr. XAVIER LINARESOdontòleg-Cirurgia Bucal-Implantòleg
Dra. EULÀLIA SÁNCHEZ
Dra. EULÀLIA SÁNCHEZOdontòloga-Odontologia general
Dr. PAU RODRÍGUEZ
Dr. PAU RODRÍGUEZCirurgia Oral i Maxil·lofacial
SHEILA RAMÍREZ
SHEILA RAMÍREZHigienista dental
CLÀUDIA PEREDA
CLÀUDIA PEREDAHigienista dental
TOÑI SILVA
TOÑI SILVARecepció i atenció al pacient.

Un centre innovador i amb la tecnologia més avançada.

La nostra principal prioritat és tenir cura de la vostra salut dental. I per això, posem a la vostra disposició la nostra àmplia experiència amb qualsevol tractament dental integral i de qualitat i una clínica innovadora amb la tecnologia més avançada . Som la vostra clínica de confiança.

Ens trobareu a la Ctra. de Barcelona, 27 baixos de Ripoll, amb més de 200 m2 distribuïts amb diferents espais interiors, amplis, còmodes i adaptats per qualsevol tipus de minusvàlia.

Per què escollir-nos

  • Un equip de professionals qualificats i amb una àmplia experiència.

  • Oferim un tracte personalitzat, proper i familiar als nostres pacients.

  • Unes instal·lacions perfectament equipades amb la tecnologia més avançada.

  • Espais interiors, amplis, còmodes i adaptats a qualsevol tipus de discapacitat reduïda.

Missió, Visió i els Valors

La missió fonamental de la nostra clínica es la promoció, prevenció i restitució de la salut bucal de la població que es trobi dintre de l’àmbit de la nostra actuació. Mitjançant la nostra pràctica i experiència en el camp de l’odontologia, volem proporcionar als nostres pacients una cura integral de la seva salut bucal, generant la confiança necessària perquè els nostres pacients se sentin tranquils i segurs de que estem treballant de la forma més eficaç, eficient i ética posible.

Ser un referent d’organització en el nostre àmbit d’actuació, no només a nivell profesional, amb el compromís d’una formació continuada i actualitzada i amb una tecnologia moderna i eficient, cercant sempre l’excel.lència profesional, sinó també a nivell d’empresa ética, tant pels treballadors que la integren com pels pacients que hi dipositen la seva confiança, sent el nostre objectiu principal el benestar de les persones i no solsament el guany econòmic.

La nostra clínica es basa en els següents principis:
– Tenir a les persones que la formen i als seus pacients com el seu centre.
– Totes les activitats estan orientades al benefici dels pacients i no al pur benefici econòmic.
– Promocionar un projecte d’empresa sostenible i ètic.

D’aquesta manera es tornen indispensables valors com: La responsabilitat, el compromís, l’exemple positiu, la confiança i el respecte.

CITA PRÈVIA WEB

Demana la teva cita prèvia ara i des d’aquí. Un cop rebem la vostra demanda de cita ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar si hi ha disponibilitat. El procés pot trigar fins a 48 hores. Disculpeu les molèsties

Ràpid, còmode i segur!

En compliment de la normativa sobre protecció de dades personals, us informem que les vostres dades s’incorporaran a una base de dades, el responsable de la qual és Centre Dental Ripollès.
En qualsevol moment podreu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos a Centre Dental Ripollès, Ctra. de Barcelona, 27 baixos
de Ripoll, o enviant un correu electrònic a info@centredentaldelripolles.com, en el qual es farà constar la referència LOPD.