Tractaments

Instal·lacions i equipaments d’última generació per oferir als nostres pacients
els diagnòstics més precisos i els tractaments més innovadors.

Educació Dental i Higiene Bucal

El raspall de dents és el primer pas per a mantenir unes dents i unes genives saludables per a tota la vida. El raspallat correcte necessita com a mínim 5 minuts i és important…

Veure tractament

Ortodòncia

L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia que s’encarrega d’estudiar i corregir les males posicions dentàries, així com les alteracions esquelètiques del maxil.lar i la mandíbula.

Veure tractament

Endodòncia

L’endodòncia és l’eliminació de les bactèries i la polpa infectada (nervi) de l’interior de la càmera polpar i dels conductes radiculars.

Veure tractament

Periodòncia

La periodòncia és l’especialitat de l’odontologia que es dedica a la prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties de les genives i els teixits de suport de les dents.

Veure tractament

Implantologia

La implantologia és una especialitat de l’odontologia que es dedica a la planificació, col.locació i manteniment dels implants dentals.

Veure tractament

Odontopediatria

L’odontopediatria és una part de l’odontologia que s’encarrega de la cura i manteniment de la salut oral dels nens d’una forma integral…

Veure tractament

Dolor Facial. Problemes articulars

Molts tipus de mal de cap poden ser provocats per una mossegada desequilibrada. Les dents curtes, desgastades i esquerdades…

Veure tractament

Odontologia General

Per tenir una boca sana les dents no han de tenir càries i han d’oferir un aspecte agradable.

Veure tractament

Pròtesis Dentals

Les dents que es perden s’han de repondre, tant per estètica com pel bon funcionament masticatori.

Veure tractament

Estètica Dental

Al Centre Dental del Ripollès tenim els últims avenços tecnològics per aconseguir el millor tractament en estètica dental per a cada pacient.

Veure tractament