ORTODÒNCIA

Ortodòncia

L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia que s’encarrega d’estudiar i corregir les males posicions dentàries, així com les alteracions esquelètiques del maxil.lar i la mandíbula.

La correcció de les dents i de les bases òssies es realitza mitjançant una sèrie d’aparells que poden ser fixos o mòbils segons el cas. Aquests aparells d’ortodòncies i les tècniques de treball han evolucionat molt. Així avui en dia disposem de tècniques estètiques que fan que els aparells quasi no es vegin.

L’ortodòncia no té edat límit de tractament. Les dents es poden corregir a qualsevol edat. Als nens s’aconsella portar-los a l’ortodoncista abans dels 6 anys d’edat per poder detectar alteracions dentals o esquelètiques importants de manera precoç i poder corregir-les precoçment.
Tenir una boca sana, amb totes les seves dents ben col.locades i un bonic somriure ens dóna una millora de la nostra auto estima i imatge.

Som invisalign providers oficials realitzant tractaments amb els alineadors invisibles més fiables. Aquests tractaments es fan a través de planificació 3D i es pot obtenir una simulació de tot el curs del tractament i resultat final.

Consells

  • El tractament sempre l´ha de realitzar un especialista en ortodòncia titulat.

  • Cada cas necessita una solució a mida i aquestes poden anar des de brackets convencionals a alineadors transparents passant per aparells removibles.

  • La ortodòncia ens ajuda a mantenir unes dents estèticament alineades i al mateix temps es garantia de una bona salud bucal al reduir-se el risc de caries per malposició de les peces.